De Gezonde Ontbijt Bijbel Review

Een foto van een fit en gezond ontbijt zoals die in de gezonde ontbijt bijbel wordt aangeboden

Hierbij mijn review over de gezonde ontbijt bijbel van Katja Callens. Iedereen die serieus met zijn bloedsuiker aan de slag wilt gaan en succesvol zijn bloedsuiker wilt stabiliseren weet als geen ander dat het meest cruciale en gezondste moment van de dag het ontbijt is. Helaas hebben wij in onze drukke maatschappij eigenlijk geen tijd om goed en gezond te ontbijten. Misschien staan de kleinkinderen over 5 minuten op de stoep, moet je je ongelofelijk haasten om nog net op tijd om het werk te komen of heb je je als vanouds weer eens ongelofelijk verslapen!

Een kus voor vrouwlief, snel een boterham mee in de hand en gauw de deur uit is niet ongebruikelijk meer in de Nederlandse huishoudens. Ook de zogeheten ‘gezonde ontbijt sapjes’ zijn niet meer weg te denken.

Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat dit absoluut dramatisch is voor jouw bloedsuiker!

De gezonde ontbijt bijbel, de oplossing voor een gezond en goed ontbijt!

Gelukkig heeft Katja Callens hier een oplossing voor bedacht, zodat iedereen weer gezond kan ontbijten. Katja heeft in haar boek: De gezonde ontbijt bijbel 105 heerlijke gezonde recepten gepubliceerd waardoor jij niet alleen met meer plezier opstaat om jouw ontbijt op te eten, maar ook veel en veel fitter aan je dag begint! Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat dit direct een positief effect op jouw bloedsuiker gaat hebben. Het ontbijt is nou eenmaal de belangrijkste maaltijd van de dag! Het bijkomende voordeel van de gezonde ontbijt bijbel is dat je ongetwijfeld af gaat vallen! Je gaat je dus niet alleen fitter voelen, je gaat er ook nog is fitter uitzien. En laten we eerlijk zijn, wie wilt dit nou niet?

Wat is de gezonde ontbijt bijbel precies?

De gezonde ontbijt bijbel is een Ebook met 105 lekkere en gezonde recepten die bovendien heel gemakkelijk klaar te maken zijn! Met de gezonde ontbijt bijbel zal je dus eigenlijk nooit meer ongezond of onvoorbereid de deur uitgaan en zal elk ontbijt elke ochtend weer een feestje worden.

Een woordje over de auteur: Katja Callens

De auteur van het boek is Katja Callens en dit is zeker geen onbekende in de gezondheid wereld. Katja is onder andere auteur van de best-seller het mentale dieet plan en helpt al jarenlang duizenden mensen over de hele wereld om een gezond en fit bestaan op te bouwen en vast te houden.

Dat is leuk, maar wat heeft dit met mijn bloedsuiker te maken?

Een goede vraag, eentje die ik graag nader toelicht. Een onstabiele bloedsuiker komt vooral door het niet weten wat de bloedsuiker op het moment is (het opmeten) en ongezonde keuzes in voedsel en overige dingen zoals beweging die gemaakt worden. Met dit in het achterhoofd is het extreem belangrijk om ervoor te zorgen dat de keuzes die we in ons voedsel maken de juiste zijn. Als je aan de slag gaat met de gezonde ontbijt bijbel zal je elke ochtend gezond en voedzaam eten waardoor jij je dag een ware kickstart geef.

Kan ik alle producten die in de gezonde ontbijt bijbel staan eten met oog op mijn bloedsuiker?

Niet alle nee, maar wel veel er zitten een of twee ‘suiker bommetjes’ bij die er voor het ‘lekker’ ingegooid zijn. Het is verstandig om deze te mijden maar buiten dat kan je alles wat in de gezonde ontbijt bijbel staat eten. Je zult er al gauw achter komen dat de meeste ontbijt maaltijden er voor zorgen dat jij je weer fit en vitaal voelt.

Mijn persoonlijke ervaring met de gezonde ontbijt bijbel

Zelf was ik een beetje sceptisch voordat ik zelf dit product heb aangeschaft, maar ik moet zeggen dat ik blij verrast ben met de resultaten en recepten die in dit prachtige boek tevoorschijn komen. Vroeger, in een ver verleden bestond mijn ochtend nog uit een slappe boterham met kaas of een snelle vruchtensap. Gelukkig heb ik nu alles omgegooid en ontbijt ik al een paar jaar stevig en goed, maar de standaard dingen kwamen me op den duur een beetje me neus uitzetten. Ik ontbijt nu echt met een heerlijke maaltijd en dit alles onder de 10 minuten. Ik voel me hierdoor fitter, scherper en het is een waar genot om ‘s ochtend heerlijk te ontbijten.

Ik heb de gezonde ontbijt bijbel aangeschaft, wat nu?

Nadat je het simpele en eenvoudige betaalproces hebt doorlopen zal je direct een welkomstmail van Katja Callens krijgen met daarin informatie over jouw aankoop en een directe download link. Ook zal je hier direct toegang krijgen tot de bonus 27 gezonde muesli recepten.

Tijdelijke bonus 27 gezonde muesli recepten

Muesli, een meergranen reep bomvol suikers en met maar een klein beetje voedzame stoffen, absoluut niet iets dat jij wilt eten als je jouw bloedsuiker succesvol wilt stabiliseren toch?

Nee, dit is nu verleden tijd! Met de 27 gezonde muesli recepten van Katja Callens worden muesli repen weer gezond, voedzaam en een waardevolle bijdragen aan jouw eetpatroon en levensstijl.

Het is waar dat de muesli repen die je in de supermarkt koopt boordevol suikers zitten en weinig voedzame bestandsdelen bevatten om jezelf goed te voeden en fit te voelen. Gelukkig heeft Katja hier een stokje voor gestoken met haar 27 gezonde muesli recepten Ebook. Met dit Ebook ga jij leren hoe je ervoor zorgt dat muesli repen voortaan weer een waardevolle toevoeging zijn op jouw eetpatroon. In plaats van muesli repen te kopen die bomvol suiker zitten ga jij zelf muesli repen maken die bomvol voedzame stoffen zitten!

En dit alles krijg je tijdelijk gratis op het moment dat jij besluit om de Gezonde Ontbijt Bijbel aan te schaffen.

Hoe duur is de gezonde ontbijt bijbel?

Waarschijnlijk ga je hier hard om lachen en me vragen om jouw direct de link te geven waar je de gezonde ontbijt bijbel kan bestellen… Maar ik ga jou toch vertellen hoe duur de gezonde ontbijt bijbel op het moment is.

Katja heeft namelijk besloten om dit krachtige product voor het moment in de aanbieding te gooien en dit resulteer erin dat de prijs voor de gezonde ontbijt bijbel op dit moment slechts €7,95 is !!

Zo’n waardevol product voor zo weinig geld het is eigenlijk een absolute No-Brainer!

Waar kan ik de gezonde ontbijt bijbel kopen?

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd van de kracht en de waarde van de Gezonde Ontbijt bijbel?

Klik dan hier en schaf de gezonde ontbijt bijbel aan voor de tijdelijke prijs van slechts €7,95!!